Dobrá chuť Lidovky.cz

Chameleoni v jídle. Chuti, které předstírají, že jsou něčím jiným

Další články k tématu: • Potravinové náhražky jsou běžnou záležitostí, statistiky neexistují • KOKO: Bezlepková dieta pro lepkouny. Náhražky existují, ale je lepší se jim vyhnout • ‚Domácí‘ limonády v restauracích frčí. Může jít ale o předražené …

Italové zařazují medúzy do jídelníčku. Zamořily jim totiž pláže na jihu země

Další články k tématu: • Invaze žahavců. Izraelské pláže zaplavily medúzy z Indického oceánu • Číňanky milují obličejové plavky. Chrání před medúzami a snědou pletí • Řasy prospívají mozku, medúzy jsou prevencí proti rakovině • Na španělské pobřeží …


VIDEORECEPT: Vyzkoušejte jarní závitky s kachnou se salátem ze zelené papáji

Další články k tématu: • VIDEORECEPT: Vyzkoušejte pečeného tuňáka v banánovém listu • VIDEORECEPT: Indické kuře tandoori připravíte i na grilu, poradí šéfkuchař • VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu • VIDEORECEPT: …

V Brně se na festivalu podávala například porcovaná tarantule či krokodýlí filet

Další články k tématu: • Borgo Agnese v Brně: brioška ve tvaru motýla a příjemná obsluha • Grilování venku s přáteli? Brno má nová veřejná místa • Pestrá přehlídka jídel z celého světa přilákala do Brna tisíce lidí


Muškát moravský slaví 30 let od zapsání do odrůdové knihy

Další články k tématu: • RECENZE: Víno nás spojuje. Příjemný dvouhodinový výlet do Burgundska • Víno a adrenalin v podzemí. Zajeďte si na výlet do Znojma • Oběd kancelářských krys: Kde si dát na Vinohradech vynikající indické kari? • Na území dnešní …

Vinaři už mají za sebou sběr hroznů na burčák

Další články k tématu: • SOMELIÉR: Vinařský podvod číslo dva. Burčák čistí tělo asi jako projímadlo • SOMELIÉR: Burčák nikdy nekupujte ve stáncích u silnice


Grilování v přírodě? Vykopejte si Setonův hrnec

Další články k tématu: • Grilování bez tuku. Zkuste kuřecí stehna či zeleninový salát • Bublanina s třešněmi. Tradiční recept na letní ovocný koláč • Artyčok je středomořský bodlák. Neotřelá zelenina v letním koláči • Kolik špejlí máš, tolik zaplatíš. …

Lahodná opuncie může být i zdrojem elektřiny

Další články k tématu: • Nejnásilnější rok a strach Mexika o turismus. Drogové kartely se vraždí v resortech • Oběd kancelářských krys: Do kterého bistra zajít na burger či mexické speciality v Karlíně? • Mexičané se snaží, aby se v jejich zemi …


Rohlíkový národ. Pekařský výrobek stále dominuje českému stravování

Další články k tématu: • Polovina Čechů spotřebovává i prošlé potraviny, vadí jim plýtvání • Je patrná ochota řešit problém dvojí kvality potravin v EU, uvedl Jurečka • Jídla v potravinových bankách přibývá, hladových je ale ještě víc

Švestky a lískové ořechy. Překvapivé souznění v rustikálním koláči

Další články k tématu: • ‚Švestkový‘ festival slaví padesát let. Nabídne velká jména domácí hudební scény • Poslední doteky léta. Švestkový a fíkový džem • Švestkové knedlíky s mákem. Česká tradice slaví úspěch • Krok za krokem: vepřová panenka se …


Letos letí černá. Zmrzlinová revoluce dorazila do Česka

Další články k tématu: • Jak přežít horko? Nepijte studené a nejezte zmrzlinu, říká Cajthamlová • Kam ve vedrech na nejlepší zmrzlinu? Radí hvězdy české gastronomie • Export do Číny? Zmrzlina z Opočna se zatím bojí okopírování, tvrdí obchodní …

TRČKA: Presíčko či kapučínko. Když číšníci používají zdrobněliny, je to katastrofa

Další články k tématu: • TRČKA: Pryč s máslem jako šutr, chceme ho vláčné a roztíratelné • TRČKA: Zaplatili jste za něco, s čím nejste spokojení? Řekněte to nahlas • PUNČOCHÁŘ: Hubneme do plavek, abychom si mohli na koupališti pochutnat na smažáku? • …


Chňapal císařský v banánovém listu. Vyzkoušejte exotické speciality na grilu

Další články k tématu: • Grilování po americku. Jak připravit poctivý domácí hamburger? • Grilování bez tuku. Zkuste kuřecí stehna či zeleninový salát • Grilování na balkoně a vrtání do zdí. Co můžete dělat doma? • Grilování podle Havlova kuchaře. …

Španělské víno slaví. O víkendu proběhnou Mezinárodní dny Albariño

Další články k tématu: • SOMELIÉR: Může být víno z krabice kvalitní? • Víno, sport i akce i tipy pro milovníky dobrého jídla. Kam v létě v Jižním Tyrolsku? • SOMELIÉR: Přemrzlé hrozny? Ledové víno je delikatesa • SOMELIÉR: Jaké víno otevřít ke …


Jak připravit pikantní avokádový dip? Poznejte guacamole

Další články k tématu: • Bolí vás často hlava? Vyškrtněte z jídelníčku avokádo a zralé banány • Nepečený avokádový dort s limetkou. Senzační jarní pochoutka • Rychlá a chutná. Avokádová pomazánka s ředkvičkami • Nové super zdravé saláty. S hráškem, …

Tekuté zlato. Jak vybrat v obchodě správný olivový olej?

Další články k tématu: • Palmový olej má nového nepřítele. Evropský parlament chce utlumit jeho používání v EU • PUNČOCHÁŘ: Ravioli plněné horkým olivovým olejem? Exploze chutí • Nasušená, v oleji i jako rychlá večeře. Rajčata jsou v létě nejlepší • …


Vyzkoušeli jsme za vás Optigrill: Optimální teplota i automatická příprava steaků

Další články k tématu: • Kleště na ryby či grilovací jehla. Které pomůcky se vám budou při grilování hodit? • Grilování bez tuku. Zkuste kuřecí stehna či zeleninový salát • Může být grilování zdravé? Stačí dodržet několik zásad • Zapomeňte na maso a …

VIDEORECEPT: Indické kuře tandoori připravíte i na grilu, poradí šéfkuchař

Další články k tématu: • VIDEORECEPT: Připravte si doma indickou samosu podle šéfkuchaře • VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu • VIDEORECEPT: Připravte si čínskou polévku s rybími knedlíčky wonton • VIDEORECEPT: …


Domácí těstoviny s humrem podle michelinského šéfkuchaře Gordona Ramsayho

Další články k tématu: • Jak na kalamáry? Zkuste grilovaná chapadla podle šéfkuchaře • Podle šéfkuchaře: připravte si jehněčí hřbet s kroupami a šťovíkem • Připravte si lososa s glazé z červeného vína podle šéfkuchaře • VIDEORECEPT: Žluté kari s …

Lilkový předkrm lahodných chutí s cuketou a rajčaty. To je sicilská caponata

Další články k tématu: • Zachraň jídlo: Jak uchovat zeleninu? Zkuste cuketový relish • Moderní cuketa: populární zelenina, ze které uvaříte cokoli • Pochoutka s bylinkovým nádechem. Cuketový chlebíček s citrónovým tymiánem • Knedlíky, bramboráky i …


Stoneová si doběhla pro druhý bochník, Connery odešel s nepořízenou, říká majitel pražského pekařství

Další články k tématu: • Čerstvé pečivo nejen ke snídani. Zkuste křupavé houstičky s česnekem • Domácí pečivo k snídani? Vyzkoušejte skotské tradiční scones • Mám rád žužlavé pečivo a párek v rohlíku, říká indonéský šéfkuchař • Každý druhý chléb či …

Obědy kancelářských krys: Které vegetariánské bistro v Karlíně stojí za návštěvu?

Další články k tématu: • Oběd kancelářských krys: česká klasika na Malé Straně • Oběd kancelářských krys: Do kterého bistra jít na Vinohradech? • Oběd kancelářských krys: Do kterého vietnamského bistra v Holešovicích vyrazit? • Chleba k snídani a …


Zachraň jídlo: Jak uchovat zeleninu? Zkuste cuketový relish

Další články k tématu: • Zachraň jídlo: Co s rybízem? Připravte si domácí zmrzlinu • Zachraň jídlo: Uchovejte si ovoce ve sklenici zavařeniny • Zachraň jídlo: Drobenkový koláč „crumble“? Použijte ovoce i zeleninu ze zahrádky • Zachraň jídlo: Pórková …

Kam ve vedrech na nejlepší zmrzlinu? Radí hvězdy české gastronomie

Další články k tématu: • Bublanina s třešněmi. Tradiční recept na letní ovocný koláč • Grilování bez tuku. Zkuste kuřecí stehna či zeleninový salát • VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu • Ze tří ingrediencí. …


KONHEFR: Hygiena na trzích? Někdy to je přes čáru

Další články k tématu: • KONHEFR: Koprová omáčka, šunkofleky i čočka. Retro je zpět v regálech i na menu restaurací • KONHEFR: Bez lepku a bez laktózy. Módní výstřelek či nutnost? • KONHEFR: Tradice versus konvence. Víme co jíme, ale víme, co pijeme? …

VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu

Další články k tématu: • VIDEORECEPT: Připravte si doma indickou samosu podle šéfkuchaře • VIDEORECEPT: Připravte si čínskou polévku s rybími knedlíčky wonton • VIDEORECEPT: Připravte si jednoduchý salát Gado gado • VIDEORECEPT: Připravte si …


Hostinu z doby Marie Terezie pořádal zámek ve Vranově

Další články k tématu: • Bublanina s třešněmi. Tradiční recept na letní ovocný koláč • Oběd kancelářských krys: česká klasika na Malé Straně

Bublanina s třešněmi. Tradiční recept na letní ovocný koláč

Další články k tématu: • Zapomeňte na rybíz. Zkuste bublaninu se švestkami, radí Paulus • Artyčok je středomořský bodlák. Neotřelá zelenina v letním koláči • Zachraň jídlo: Drobenkový koláč „crumble“? Použijte ovoce i zeleninu ze zahrádky • Připravte …


SOUTĚŽ: Snadné a zdravé vaření pro každého. Vyhrajte kuchařku Jíme zdravě

Další články k tématu: • Čínské pivovary vaří pivo podle receptu starého pět tisíc let • Recept pro zimní dny? Zkuste králíka na červeném víně

Oběd kancelářských krys: česká klasika na Malé Straně

Další články k tématu: • Oběd kancelářských krys: Do kterého bistra jít na Vinohradech? • Oběd kancelářských krys: Do kterého vietnamského bistra v Holešovicích vyrazit? • Oběd kancelářských krys: Kam na českou klasiku v Nuslích • Oběd kancelářských …


Jste zde: ~ Apetitus.cz ~ Seznam zdrojů ~ Dobrá chuť Lidovky.cz

Informace o zdroji

Ikona:  

Domovská stránka
http://www.lidovky.cz/dobra-chut.asp

RSS export
http://servis.lidovky.cz/rss.aspx?c=ln_lidovky&r=dobra-chut

Systémové informace

ID: 104

Jmenné ID: lidovky

Články ručně přidává správce systému: NE

Články jsou schvalovány správcem: NE

Titulek zdroje stahován z RSS exportu: NE

RSS export je lineární: ANO

Kontrola aktuálnosti proběhla: včera 17:31

Návratový kód: HTTP 302

RSS export naposledy zpracován: 3. března 2020 09:31

Kontrola aktuálnosti naplánována na: dnes 07:53