Tescomaschuti.com
Recept: Ohnivý koláč
Snadná varianta na pizzu. Ochucená kysaná smetana, cibule a slanina.
Recept: Omáčka Café de Paris
Výtečná omáčka, která vyniká kombinací spousty chutí. Hodí se zejména k rybám.
Recept: Rybí nákyp
Poměrně ojedinělý recept na rybí nákyp od Radka Šubrta.
Recept: Bublanina
Recept na skvělou bublaninu, bez použití kypřícího prášku.
Recept: Zelenina na plechu
Cuketa, brokolice, květák, mrkev, paprika a nebo zkrátka co máte doma… K tom olivový olej, sůl a bylinky.
Recept: Jahodovo-smetanová mísa
Jahody jsou nyní snadno k sehnání. A pokud z nich chcete udělat dezert, nemusí se vždy péct…
Recept: Salát z nových brambor
Stačí pár krátce vařených nových brambor, následující zálivka a máte skvělý salát.
Poradna: Tlakové hrnce
Takzvaný papiňák není nic, čeho bychom se měli bát. Jak dnes tlakový hrnec vypadá a jak je zabezpečen?
Recept: Rybí škvarky
Další rybí recept z kapra. Ukážeme si, že škvarky nemusí být jen z vepřového masa.
Recept: Jahodovo rebarborový crumbl
Co udělat s rebarborou? Stačí pár jahod, cukr, drobenka a máte lahodný dezert.
Recept: Domácí kečup
Oproti tomu průmyslově vyrobenému je takový domácí kečup z čerstvých rajčat nejenom zdravější, ale také mnohem chutnější. Příprava přitom zabere jen chvilku.
Poradna: Jak správně připravit salát
Připravit obyčejný salát není žádná věda. Jak ale dosáhnout dokonalosti?
Recept: Tagliatelle s kuřecím masem a sušenými rajčaty
Recept s nádechem Itálie. Těstoviny s omáčkou z vývaru, rajčat a černých oliv.
Recept: Ravioly z kapra
Domáci plněné ravioly s omáčkou z rybího vývaru.